_Monika_ Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Pracowity weekend widzę był :u Fajnie by było gdybyś swoje spostrzeżenia dopisał w odpowiednim temacie dla danego produktu (jeśli takowy jest, jeśli nie zawsze można założyć). Na pewno się przydadzą. W tym dziale generalnie chwalimy sie co uszczupliło nasz portfel, a opisy produktów raczej łatwiej wyszukać w działach tematycznych ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 19 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 A owszem pracowity, pobódka i od 9 byłem już przy aucie, wpierw dokładne odkurznie i potem cała reszta. Aha no dobra tylko wiesz myślałem że lepiej będzie tutaj ze względu że są też zdjęcia produktów zakupionych i opisanych żeby nie było. Poszukam odp. tematu i tam zamieszczę opis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Poszukam odp. tematu i tam zamieszczę opis. :u Wiesz, jak ktoś szuka czegoś na temat danego produktu to najczęściej w tematycznych. Będzie czytelniej ;) W każdym razie kolekcja rośnie :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Fajna kolekcja...i interesujaca opisy produktow... Pytanie: Jaka pojemnosc maja te pojemniki z sprajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 19 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Eee ale to akurat jest napisane :-\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Ja tej szczotki bym nie używał do tapicerki - za ostra. Zostaw ją tylko do opon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 3 Diamondbrite Ultra Glaze Pojemność: 1 l - hmmm cóż tutaj jednak wiele osób ma rację że po nałożeniu Glaze'a cięzko jest dostrzec różnicę w połysku, czy polecam w sumie warto 1 L butelka wystarczy na wiele aplikacji, do tego jest nie droga a lakier i tak nie ucierpi Ten produkt jest kierowany do samochodów nowych lub w dobrym stanie. Więc auto które jest mocno zniszczone należy najpierw poddać lekkiej korekcie. 6 Diamondbrite Alloy Wheel Cleaner Gel Pojemność: 500 mlTen produkt ma konsystencję żelu, należy go rozprowadzić na feldze i poczekać chwile, przykleja się do powierzchni i ładnie pracuje. Odnośnie nalotu na tarczach hamulcowych to każdy mocniejszy cleaner do felg je pozostawi. Diamondbrite Interior Vinyl Protector / Cleaner Pojemność: 250 mlTen produkt nie jest moim favorytem ;) Wychodzi matowo, tylko trzeba wziąć niewielką ilość i po kilku min wypolerować szmatką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 19 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Ten produkt jest kierowany do samochodów nowych lub w dobrym stanie. Więc auto które jest mocno zniszczone należy najpierw poddać lekkiej korekcie.Będzie koretka już niebawen :) choć lakier u mnie nie jest mocno ściachany. Ten produkt ma konsystencję żelu, należy go rozprowadzić na feldze i poczekać chwile, przykleja się do powierzchni i ładnie pracuje. Odnośnie nalotu na tarczach hamulcowych to każdy mocniejszy cleaner do felg je pozostawi.To akurat wiem, kleił się do felgi i nie spływał błyskawicznie. Tyle tylko ze mi sie trafił raczej kiepski atomizer który trzeszczał i piszczał jakby miał się zaraz posypać. Sam preparat działa, gorzej z jego aplikacją. Strumień "stream" tylko do "szerokich" felg (duże płaszczyzny), mgiełka spray też jej dużo brakuje :-? do tej którą uzyskuje z atomizera buteleczki SCS 250ml... BTW: bilberry nie zostawił takie nalotu [-x na feldze jak Alloy Gel. Ten produkt nie jest moim favorytem ;) Wychodzi matowo, tylko trzeba wziąć niewielką ilość i po kilku min wypolerować szmatką . Nie inaczej tak zrobiłem ale jakoś "cienki" ten mat wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 21 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Wybaczcie ze tutaj ale nie chciałem zakładać nowego tematu: czy ktoś robił już zakupy w sklepie : temachem? http://temachem.sklep.pl Ma : skromną ofertę, ale ma to czego nie ma w SCS: a mianowicie buteleczki PET o poj., 500ml gdyż te 250ml są jednak za małe do niektórych produktów. Do tego ceny innych butelek, atomizery, aplikatory, fibry Eurow w super cenie (małe) 40x40 i dużo więcej. Pytam bo chce uzupełnic swoje zbiory o dodatkowe akcesoria których nie mam a prędzej czy później będę musiał nabyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Ja u nich kupowałem kiedyś ale przez allegro i żadnych zastrzeżeń nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 21 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 No właśnie na allegro nie mają wszystkiego co mnie interesuje a szkoda. Zarejestrowałem się u nic hale przydałby się jakiś rabat, patrze u nas na forum ale niestety nie ma ich w "ofercie" szkoda. Jedyne co jest dziwne to gdy kompletowałem zamówienie wysyłka kurierem DPD była 14 zł, po czym nagle wzrosła do 17... Nie które artykuły wysyła pocztą ale jak już zamówie się np: butelkę z atomizerem nalicza kuriera... Muszę pogadać z mariusze z SCS zeby ogarnał temat i sprowadził parę nowych gadżetów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Zawsze możesz do nich napisać i zareklamować nasze forum i powiedzieć że jest tutaj również miejsce na reklamę dla niego w dziale "sprzedam komercyjnie" może wówczas jakieś rabaty będą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 21 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 nie jestem przedstawicielm forum raczje nie mam takich uprawnień :) niech moze jakiś admin czy mod by się tym zajął? Ale mimo wszystko napisałem, zobaczy czy będzie jakiś odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 30 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 By jankos85 at 2011-10-30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Janek, widzę że kupiełeś zapachy CS. Mógłyś je jakoś opisać/określić/porównać do czegoś;-)...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 31 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Powiem tak : lepszych do tej pory nie wąchałem. Zapachy są na prawdę różne żaden który do tej pory miałem nie był do drugiego podobne. A będą następne zakupy, nie dla mnie a dla znajomych zwłaszcza kobiet które chcą zapachy bardziej owocowe. Prawda jest taka że kupowałem w ciemno, więc nie wiedziałem czego się spodziewać, do tej pory w aucie miałem tylko Napa Grape, na początku mi się nie podobał ale później nie przeszkadzało jak każdy wsiadał do auta i mówił jak pieknie pachnie. Wydaje mi się że warto zaryzykować no i faktycznie b. długo pachną. jak poczujesz ze słabiej przewracasz te kostki na drugą stronę i dalej rozkoszuje sie zapachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 że tak się wtrące - New Car- śmierdzi tak że aż do wychodka na działkę się nie nadawał... kosz od razu. Natomiast Squash Blossom pachnie super ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 31 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 akurat new car chciał kolega ale chyba mu nie dam i dostanie Arctic Ice :) squash jeszcze nie wąchałem :D edit 24.11.2011: ktoś wie gdzie można kupić nie drogi odkurzacz piorący, marzy mi się ten Karchera jakoś 3000 coś tam ale nie na moją kieszeń póki co... bo tzw. pranie tapicerki samym neap lap foam nielsena i tarcie szczota i fibrą daje mizerne efekty... ^#(^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Janek, Ten odkurzacz to ma być tylko do amatorki???? Jeżeli tak to nada się prawie każdy domowy odkurzacz piorący. Jak budżet chcesz na taki odkurzacz przeznaczyć???? Ja mam taki: http://www.megamedia.pl/odkurzacz-pioracy-karcher-se-3001.php i daje radę. Podpytaj JJ.-a, on sprowadzał z UK profi Numatic George i wyszło mu chyba sporo taniej niż w PL. http://www.sklep-bhf.pl/numatic-george-gve3702-odkurzacz-pioracy-p-1017.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 No tak raczej do amatarskiego użytku, mam podobno gdzieś stary odkurzacz piorący philipsa ale od lat nie uruchamiany i szczerze mówiąc nie pamiętam jak się go obsługiwało... dlatego myślałem o jakimś nie drogim piorącym jak ten Karcher SE 3001 narazie się rozglądam, szukam czegoś na lato. znalazłem : http://allegro.pl/odkurzacz-pioracy-i-filtr-wodny-mpm-mod-02-hydra-i1952381510.html http://allegro.pl/odkurzacz-pioracy-zelmer-919-0-sp-aquawelt-2-worki-i1935638265.html http://allegro.pl/karcher-odkurzacz-przemysl-pioracy-se-4001-plyn-i1929202724.html - ten był by optymalnym wyborem prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Bierz se4001, na amatorkę starczy i odezwij się do Kanara, podeśle Ci dobrą cenę a do tego będziesz miał końcówkę do tapicerki :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 No własnie z Kanarem mam dobry kontakt brałem u niego pare gratów więc się odezwę :) Dziękuje. :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Kanar albo nie ma tego odkurzacza w ofercie albo nie chce dać dobrej ceny bo nie odpisuje... cóż najwyżej zamówię na allegro, też dorzucają jakieś tam gratisy i najważniejszą końcówkę do tapicerki. :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Spróbuj do niego zadzwonić, bo może chłop zalatany :) Ja za każdym razem przez tel załatwiałem temat, przelew, i za 2 dni działanie B-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 POdjadę do niego zawsze odbiera zamówienie osobiście :) Amatorskimi sprzętami już się nie zajmuje ale dał mi namiar do gościa od którego kupie full wypas SE 4001 za 620zł naturalnie końcówka do tapicerki też jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi