minetoo Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Nowe SRP, jestem ciekawy jak wypada z poprzednikiem. Colli #915...super sprawa jakoś strasznie go lubię. Co się stało temu petysu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Super :u ,nowy SPR widziałem u Wojtka ;) trzeba zakupić i przetestować :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 pady LARE chińszczyzna na całego ale cutting w miarę skuteczny :u Tzw branding! na całego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Nowe SRP, jestem ciekawy jak wypada z poprzednikiem. Colli #915...super sprawa jakoś strasznie go lubię. Co się stało temu petysu? pracowałem tym padem robiąc maskę i część auta z achillesem i całkiem nieźle się spisał. Nie miałęm okazji przetestować żadnego z AIO, zamówienie miało przyjsć w piątek ale dotarło do paczkomatu dopiero w sobotę i było po herbacie, być może za tydzień będę miał okazję przetestować 2 z nich na Golfie V kolegi (na początek maska pół na pół) i potem wybiorę jednej z nich którym oblecę całe auto. Taki do mnie dojechał, używany :) ale zostało prawie 215g :) Colliego jest ok 340g. Mimo wszystko zakochałem się w Petsie :) to chyba ten zapach bo Colli raczej "pachnie" rozpuszczalnikiem :) Podobno nowy SRP ogranicza pylenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Jankos, widzę, że lecisz już na grubo :D arsenał się powiększa i to znacznie 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Jak widać jestem obecnie na etapie testów z AIO, co do arsenału no wiesz co miesięszny wpływ na konto przyszedł to pewna jego część poszła na "nowe hobby" :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Ładnie sie kolega rozpędził :u Jestem ciekaw opinii o Cherry Glaze, bo ja po zrobieniu Ibizy znajomego jakiegoś wow w kryciu nie zauważyłem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Chętnie się podzięlę moją opinią o "wisience". Kładziona na czyste wyglinkowane auto, czarny pad ABW + Silverline i lecimy. Foka miała robioną polerkę w kwietniu coś tam się już gdzieniegdzie pojawiło na lakierze ale to szczątkowe ilości swirli :D Mimo wszystko pracowało mi się z nią super, nie pyli, + zapach. Nie barwi plastików efekt na moim lakierze był dość widoczny, nie mam niestety zdjęć gdyż nie miałem na nie czasu. Lakier się błyszczał i świecił wie ja jako laik detalingowy byłem zadowolony, jednak wszystko popsuł poprzedzający opad deszczu który ukazał brak kropelkowania :( i tutaj trochę się zawiodłem, teraz już wiem że należało poprawić woskiem. Z tego co mówią inny to najbardziej będe zadowolony z Trippla, choć ja napaliłem się na 101 DG :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi